EXCLUSIEF VOOR BEWONERS (40-60 jaar) UIT IJSSELSTEIN

Full Body Transformation Programma

BELANGRIJK: maximaal 8 plekken beschikbaar, VOL=VOL

Hoe gaan wij samen je doel bereiken

Het STRONG. 30 programma is ontwikkeld met de kennis van de fysiotherapie en krachttraining voor degene die zich fitter, sterker en energieker willen voelen met maar 30 minuten per training. Je gaat vet verliezen en je vergroot je spiermassa op een veilige, effectieve manier.

We behalen geweldige resultaten door onze focus op de 3 Fundamenten:

Alison Boers
Alison Boers
Lees verder
Super fijne en goede sportschool. Hij is klein en persoonlijk (als je niet van grote sportscholen houdt). Ik heb eerst het A12 programma gevolgd en fantastische resultaten behaald! Michael, de trainer, is professioneel en een erg goede en fijne trainer. Ik volg nu sinds een paar weken het STRONG programma welke ik ook iedereen kan aanbevelen. Al met al een erg fijne plek om te trainen, een echte aanrader!
Evelien Van Den IJssel
Evelien Van Den IJssel
Lees verder
Ik had altijd last van mijn rug. Dankzij zijn fysio achtergrond weet Michael precies welke oefeningen goed voor me zijn en zorgt hij voor de juiste houding tijdens een training. Aanrader!!!!!!
Silvia de Ridder
Silvia de Ridder
Lees verder
Doen! Sporten in een intieme setting, waar de trainer goed zicht heeft op iedereen. Hij let goed op je houding en geeft duidelijke instructies. De workout wordt aangepast op je kunnen of je nu een gevorderde sporter bent of net als ik een beginner. De sfeer is prettig, dus kom je ook?
Previous
Next