fbpx

REAL PEOPLE - REAL RESULTS

KICKSTART JOUW GEZONDHEID MET ONZE SIX WEEKS FITNESS FOUNDATION

BEN JE KLAAR VOOR SUCCES?

Wij helpen je met je gezondheid, strakker worden, zelfverzekerder voelen en we hebben de resultaten om dat te bewijzen. We hebben honderden mensen geholpen hun lichaam en leven te transformeren, ongeacht je fitness level. 
Als je er klaar voor bent om een gebalanseerde levenstijl te hebben en tegelijk vet te verliezen en in spiermassa te groeien, dan is deze kickstart wat voor jou.

IN SLECHTS SIX WEEKS, ZAL JE:

WAT KRIJG JE:

UNLIMITED Personal Training
UNLIMITED toegang tot de lessen
UNLIMITED toegang tot de Gym
Je eigen PERSONAL strategie sessie
VOEDING support
De Complete Fitness Oplossing

START YOUR JOURNEY TODAY

ALS JE ER KLAAR VOOR BENT OM VERANDERING EEN KANS TE GEVEN, LAAT JE NAAM EN EMAILADRES ACHTER, DAN NEMEN WE CONTACT MET JE OP!

Onze “SIX WEEKS KICKSTART” van €248 biedt een vrijblijvende, niet-goed-geld-terug-garantie voor ons onbeperkte coachingsprogramma.
Als je na 7 dagen niet helemaal tevreden bent, betalen wij uw vergoeding terug, zonder vragen te stellen.

WAT HEBBEN ONZE LEDEN TE VERTELLEN?

WAT KRIJG JE VOOR € 248

(ONZE NORMALE PRIJS IS €499)

UNLIMITED COACHING

Leuke sessies die flexibel zijn en volledig afgestemd op jouw doelen. Elke week een persoonlijke trainingssessies en onbeperkte toegang tot de trainingen betekent dat deze vanaf dag één gepersonaliseerd is voor jou, en je doelen. Met onze boekingsapp kan je zelfs volgens je eigen planning boeken.

UNLIMITED OPEN GYM

Als je buiten je gecoachte sessies iets extra’s wilt doen of gewoon liever zelf een programma volgt, kan je buiten de trainingstijden om gebruik maken van de trainingsruimte. Alles wat je nodig hebt om efficient te kunnen trainen.

JE EIGEN STRATEGIE

Je eerste sessie is een Persoonlijke Strategiesessie. Hierin helpen we je te beoordelen waar je staat, realistische doelen te bepalen en het optimale plan voor je uit te stippelen, gegeven je leven, tijdsbesteding, blessures en levensstijl. Je hoofdcoach zal regelmatig contact met je opnemen, eventuele vragen beantwoorden, je voedingsgedrag en gedrag buiten de sessie ondersteunen en je bij elke stap bijstaan ​​om ervoor te zorgen dat je deskundig advies, ondersteuning en begeleiding krijgt gedurende je tijd bij ons.

FULL SUPPORT

Het ethos van TRAINING CLUB AARTS is een volledige fitnessoplossing. Je meldt je niet aan en gaat gewoon aan de slag om het uit te zoeken. Wij zorgen ervoor dat elke sessie en elke interactie betekenisvol is, educatief, waarde toevoegt en ondersteuning biedt. Van coaching tijdens de sessie tot een wekelijkse check-in…. we willen je voorzien van alles wat je nodig hebt om die positieve stappen voorwaarts te zetten op je fitnessreis.

FAQ'S:

MOET IK FIT ZIJN?

Nee. Onze leden variëren in leeftijd en fitnessniveau. Ja, je zult hier een aantal superfitte mensen zien, maar ze zijn allemaal ergens begonnen. Jouw fitnessdoel is uniek voor jou. We beoordelen je huidige niveau, personaliseren je programma en volgen het in een tempo dat voor jouw werkt.

WAT ALS IK PIJN, LETSTELS, AANDOENINGEN OF BLESSURES HEB?

Geen probleem. Veel van onze leden komen bij ons met blessures of levensgerelateerde problemen, zoals gewrichtsklachten, rugpijn of zwakke buikspieren na de bevalling. We hebben een fysiotherapeut ter plaatse dat kan helpen en ondersteunen, samen met coaches die 10+jaar in de fitnessindustrie hebben gewerkt, dus er zijn niet veel dingen die we niet hebben gezien of niet kunnen verhelpen.

WAT ALS IK DAGEN MOET MISSEN TIJDENS DE PROEF?

Maak je geen zorgen. Als er iets tussen zit of je bent een paar dagen weg, laat het ons weten, dan verlengen we graag de proefperiode.

WAT GEBEURT ER NA MIJN PROEFPROEF VAN 30 DAGEN?

Je bent hierin vrij om te kiezen. Als je door wilt gaan en met ons wilt samenwerken om je fitnessdoelen te bereiken, zullen we je in de toekomst een passende lidmaatschapsoptie en een passend programma voorstellen. Als u besluit dat TRAINING CLUB AARTS niets voor je is, kan je eenvoudigweg afscheid nemen. We vinden het jammer dat je weggaat, maar we accepteren dat we niet alles voor alle mensen kunnen zijn.

WAT ALS IK ME REGISTREER, MAAR DAN VAN GEDACHTE VERANDER?

Je krijgt je geld terug. Geen gedoe, geen vragen, ‘no hard feelings’. De gedachte om iemand tot fitness te dwingen is onze ergste nachtmerrie.

HOE LAAT ZIJN MIJN SESSIES?

We gebruiken een flexibel systeem waarbij u uzelf voor uw sessies boekt via een smartphone-app. We hebben sessies beschikbaar om 18 19 20 21 op maandag, woensdag en vrijdag. We hebben ook zondagochtend om 0945 uur. Je kunt je sessies week na week variëren, wat betekent dat je niet elke week op exact dezelfde tijden hoeft te trainen (tenzij dat voor jou werkt, wat ook prima is). Als je gebruik wilt maken van de OPEN GYM kan dat buiten de trainingstijden om, van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 23:00 uur.

KLAAR VOOR JE EERSTE STAP?

TRAINING CLUB AARTS - FEEL AWESOME!