fbpx

Zie er beter uit in de spiegel en krijg meer zelfvertrouwen!!

LET OP: NOG 3 PLEKKEN BESCHIKBAAR

Dit is wat onze leden over ons zeggen...

Training Club Aarts
5.0
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
Dorina HeppingDorina Hepping
12:16 17 Jun 22
Goede begeleiding, gezellig, veel resultaat, flexibel qua tijden, oplossing gericht ( bij pijntjes, er wordt veel op de juiste techniek gelet) POSITIEF DUS
Anita HoogendoornAnita Hoogendoorn
10:24 17 Jun 22
Michael is erg betrokken bij ons en denkt goed mee. Ik ben geen sporter, maar het is elke x weer een feest om te sporten bij hem en bij Timo. We sporten serieus, hij let goed op je houding en denkt mee als je ergens last van hebt. We kunnen ook veel lol met elkaar hebben onder het sporten. Echt een aanrader!!
Heleen Van den BergHeleen Van den Berg
13:52 27 May 22
Wat is het fijn en vooral leuk om bij Training Club Aarts te sporten. Iedereen kan op zijn eigen tempo met een doel aan de slag gaan. In kleine groepjes met de juiste begeleiding gaat ieder voor zich aan de slag. Ik kan Training Club Aarts zeker aanbevelen.
Shashie RaghoenathShashie Raghoenath
07:01 22 Apr 22
Verbluffend resultaat door maar een paar oefeningen te doen 2 keer in de week. Michael begeleid je van a tot z en motiveert je op een positieve manier. En dit allemaal zodat jij je doel(en) behaald. Heerlijk om op deze manier aan je gezondheid te werken.
Denise van der ZijdenDenise van der Zijden
17:08 21 Apr 22
12 weken geleden bij Michael begonnen met het idee om gezonder en fitter te worden. De trainingen zijn leuk, leerzaam en best pittig. Hij geeft je veel handvatten waar je mee aan de slag kunt. Hij legt geen verplichtingen op, maar zegt wel dat als je je houdt aan het schema je het beste resultaat bereikt. Nou die mag er wezen,, trots op hetgeen ik bereikt heb. Met grote dank aan deze topper!
js_loader

Slanker en energieker met ons Six Weeks Foundation Programma

Het Six Weeks Foundation Programma van Training Club Aarts is een all-in kracht- en voedingsprogramma speciaal voor degene die optimaal vet willen verliezen en in spiermassa willen groeien met maar 30 minuten per training. Het programma is ontwikkeld door fysiotherapeuten en performance coaches om op een veilige, blessure-vrije manier, sterker en slanker uit te zien.

Wat doen wij in dit programma?

Optimaal vet verliezen

we verwijderen alle gecompliceerde en ingewikkelde dingen van voeding door gebruik te maken van ons eenvoudig maar effectief voedingssysteem. Dit betekend dat je vet verliest zonder voedsel te elimineren dat je lekker vindt.

Efficiënt spiermassa opbouwen

doordat we in kleine groepjes trainen zorgen we ervoor dat elke oefening is afgesteld op wat jij nodig hebt. De trainingen duren maximaal 30 minuten. Je haalt het beste uit elke sessie terwijl je in een leuke, gevarieerde en ego-vrije omgeving traint.

De stok achter de deur

dit is geen typische sportschool. Het is een programma dat is ontworpen om je van je huidige situatie naar je gewenste bestemming te brengen. En om dat te doen zal ons deskundige team je bij elke stap op het goede spoor houden om je resultaten te garanderen.

Wat er gebeurd als je het programma volgt...

Het SIX Weeks Foundation Programma is slechts tijdelijk beschikbaar...

Wil je fitter en energieker worden?

Start vandaag nog met het SIX Weeks Foundation Programma, onder begeleiding van jou performance coach.

Copyright © 2022 Training Club Aarts