fbpx

EXCLUSIEF voor 12 Vrouwen (40 -55 jaar) in IJsselstein en Nieuwegein

STEL JE VOOR DAT JE 2024 START MET EEN GEZOND, FIT & STRAK LICHAAM!

Met Onze KICKSTART 2024 Challenge Kan Dit Werkelijkheid Worden.

icon-01

Bij Training Club Aarts zijn we gespecialiseerd in het krijgen van resultaten die jij wilt behalen & laten we je gelijk zien hoe je gemakkelijk je transformatie kan onderhouden zodat je nog lang kan genieten van je blijvende resultaten.

BELANGRIJK: nog 9 plekken beschikbaar, reserveer vandaag

Hier Is Hoe Wij Jou Succes Verzekeren

TRAINING DAT BIJ JE PAST

Training geheel afgestemd op jou, jouw doelen en mogelijkheden. We zijn allemaal verschillend en hebben geen one size fits all-aanpak om je te helpen je doelen te bereiken. Train in een leuke, ondersteunde en gecoachte omgeving, gegarandeerd door ons duidelijke “no-nonsense”-aanpak.

VOEDING WORDT EENVOUDIG GEMAAKT

We verwijderen alle gecompliceerde en ingewikkelde dingen van voeding door je door ons eenvoudig maar effectief systeem te leiden, wat betekent dat je resultaten behaalt zonder voedsel te elimineren dat je het lekkerst vindt.

BLIJF OP HET GOEDE SPOOR EN GEMOTIVEERD

Dit is geen typische sportschool lidmaatschap. het is een programma dat is ontworpen om je van je huidige situatie naar je gewenste bestemming te brengen. En om dat te doen, zal ons deskundige team je bij elke stap op het goede spoor houden om je resultaten te garanderen.

IN 12 WEKEN OF MINDER

TRAINING CLUB AARTS - FEELING AWESOME!