fbpx

Gezocht: nog 4 mannen uit IJsselstein e.o. voor

FIT MEN PROJECT (6 WEKEN)

“Verlies buikvet EN meer spiermassa op de lange termijn”

DIT AANBOD IS NOG MAAR TIJDELIJK GELDIG:

IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

Training Club Aarts
5.0
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
Dorina HeppingDorina Hepping
12:16 17 Jun 22
Goede begeleiding, gezellig, veel resultaat, flexibel qua tijden, oplossing gericht ( bij pijntjes, er wordt veel op de juiste techniek gelet) POSITIEF DUS
Anita HoogendoornAnita Hoogendoorn
10:24 17 Jun 22
Michael is erg betrokken bij ons en denkt goed mee. Ik ben geen sporter, maar het is elke x weer een feest om te sporten bij hem en bij Timo. We sporten serieus, hij let goed op je houding en denkt mee als je ergens last van hebt. We kunnen ook veel lol met elkaar hebben onder het sporten. Echt een aanrader!!
Heleen Van den BergHeleen Van den Berg
13:52 27 May 22
Wat is het fijn en vooral leuk om bij Training Club Aarts te sporten. Iedereen kan op zijn eigen tempo met een doel aan de slag gaan. In kleine groepjes met de juiste begeleiding gaat ieder voor zich aan de slag. Ik kan Training Club Aarts zeker aanbevelen.
Shashie RaghoenathShashie Raghoenath
07:01 22 Apr 22
Verbluffend resultaat door maar een paar oefeningen te doen 2 keer in de week. Michael begeleid je van a tot z en motiveert je op een positieve manier. En dit allemaal zodat jij je doel(en) behaald. Heerlijk om op deze manier aan je gezondheid te werken.
Denise van der ZijdenDenise van der Zijden
17:08 21 Apr 22
12 weken geleden bij Michael begonnen met het idee om gezonder en fitter te worden. De trainingen zijn leuk, leerzaam en best pittig. Hij geeft je veel handvatten waar je mee aan de slag kunt. Hij legt geen verplichtingen op, maar zegt wel dat als je je houdt aan het schema je het beste resultaat bereikt. Nou die mag er wezen,, trots op hetgeen ik bereikt heb. Met grote dank aan deze topper!
js_loader

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ja, 100 %! Als jouw doel is om progressie te boeken qua fysiek (dus er beter uit willen zien als je voor de spiegel staat) en qua resultaten in de gym (je zult gegarandeerd sterker worden)! Het enige wat ik van je vraag is om 2-3x per week voor maar 30 minuten naar onze studio te komen!

Ja, want de schema’s zijn opgesteld op basis van je eigen startniveau. Omdat je 1-op-1 traint of in een groep van maximaal 4 personen wordt je nauwlettend in de gaten gehouden of je de oefeningen correct uitvoert. Tevens krijg je van ons twee e-books over de ‘best practicis’ van voeding en lange termijn resultaat.

Als je je houdt aan datgene wat je moet doen en wat ik je zeg zul je gegarandeerd progressie boeken qua fysiek (droger worden en meer spiermassa) en progressie boeken in de gym, dus sterker worden. Gemiddeld verliezen deelnemers 5 kilo tijdens deze 6 weken.

Ja, tijdens de 2-3x in de week dat je aanwezig bent krijg je coaching over hoe je moet trainen en waar je op moet letten voor optimaal resultaat. Tijdens deze sessies is er voldoende tijd om eventuele vragen over het voedingsschema of blueprint te beantwoorden. 

Klik op de button “JA, IK WIL ALLE (START)INFO”, dan krijg je van mij het online intake formulier, neem ik contact met je op en vanuit daar gaat alles verder automatisch.

Ja, 100 %! Je krijgt schema’s en begeleiding van ons!

Jarenlange ervaring op het hoogste niveau qua begeleiding van topsporters en het begeleiden van vele mensen naar hun droomfysiek of beste versie van zichzelf. 

De investering van de FIT MEN Project zijn als volgt:
1-op-1 | € 597
Groep | € 297 

Ben je er klaar voor?

Training Club Aarts© | Nijverheidsweg 15A, 3401MC IJsselstein