fbpx

Een geweldig lichaam en atletische prestaties binnen handbereik in 12 weken

Amazing 12 laat je zien hoe jij je ONBEPERKTE potentieel kunt vrijmaken zonder trucjes en vooral zonder PIJN. Wat we je zullen laten zien, is hoe je effectief vet verliest en spieren opbouwt met maar 3 trainingen van 35 minuten in de week!

Wij helpen mensen die niet het gewenste resultaat behalen...

De meeste mensen behalen geen resultaat in de sportschool omdat ze niet de kennis of actieplan hebben om dit voor elkaar te krijgen. Ze geloven dat het onmogelijk is om tegelijkertijd significante  winst in kracht, spiergroei, vetverlies en cardiovasculaire conditie te bereiken, laat staan ​​in 12 weken.

...Krijg het lichaam van een superheld(in)

We hebben aanzienlijke winsten geboekt in fysieke kracht en cardiovasculaire prestaties die gepaard gaan met fysieke veranderingen van ongelooflijke omvang in slechts 12 weken. We kunnen dat doen omdat we weten dat je al het krachtpotentieel hebt, zonder dat we iets nieuws hoeven te bouwen. Er is een specifieke manier om je potentieel te ontgrendelen, en bijna alle andere programma’s vechten tegen je natuur in. Zodra we je laten zien hoe je dit voor jezelf kan doen, ‘sky is the limit’.

Het Amazing 12 programma zorgt voor het tegelijkertijd vergroten van je kracht, spiermassa, uithoudingsvermogen, en verminderen van vet op een veilige en comfortabele manier. Bij elkaar over de hele wereld hebben we meer dan 10.000 geweldige fysieke transformaties gerealiseerd bij mannen en vrouwen, verschillende vormen, grootte en genen. 

Als je succesvol wilt zijn moet je het volgende doen:

  • in jezelf willen investeren
  • neem een positieve instelling mee
  • volledige commitment
  • wees gemotiveerd om het beste resultaat neer te zetten in 12 weken
  • de oefeningen technische perfect uit willen voeren
  • de moed hebben om eens en voor altijd er volledig voor te gaan. Als je dit leest heb je waarschijnlijk al veel gedaan of geprobeerd, maar niet iets dat werkt. This.Is.It!

Amazing 12

De Amazing 12 is ontworpen om in zo een kort mogelijke periode de grootste fysieke en functionele verandering teweeg te brengen. De A12 heeft duizenden lichamen en levens getransformeerd over 180 verschillende locaties over de hele wereld in de afgelopen 15 jaar. En wordt gezien als ’s werelds go-to lichaamstransformatie programma met ongeëvenaarde resultaten. De A12 levert lichaamstransformaties in een verbazingwekkend korte periode, ongeachte je leeftijd, conditie of genen. Ons programma is veilig en comfortabel voor het vergroten van je kracht, spiermassa, cardiovasculaire uithoudingsvermogen, en versnellen van vet verlies en dat allemaal tegelijkertijd.

Met maar 35 minuten per sessie, 3 keer in de week is het ontwikkeld om op de meest efficiënte mogelijke manier, geweldige resultaten te behalen.

Wat doen we in de A12?

Optimaliseren van techniek

Stap-voor-stap leren wij je de optimale techniek en tricks wat nodig is om de krachtoefeningen met minimale risico op blessures uit te kunnen voeren. 

Optimaliseren voeding

De voeding die je eet is erg persoonlijk en als je tegen de honger vecht of je lichaam verlangt naar iets dat hij mist, dan lijdt je onnodig. Je legt de ‘goede’ voeding naast je neer en stopt weer alles in je mond wat je daarvoor ook hebt gedaan. Iedereen vertelt je dat de focus van een lichaamstransformatie voor 90 voeding is. Wij vertellen je dat het 90% training is, als het om lichaamsTRANSFORMATIE gaat. 

Optimaliseren krachtprogramma

Geweldige techniek en optimale voeding is niet genoeg. Voor optimaal resultaat heb je een optimaal programma nodig. En gezien de meeste programma’s niet systematisch resultaten leveren (en de meeste coachen falen als het aankomt op resultaten leveren), is er duidelijk iets mis de programmering. Het grootste probleem is dat heeft geaccepteerd dat “no pain – no gain” de norm is. Het is inspirerend om te horen maar het is niet de manier voor lange termijn resultaat fysiologisch niet contraproductief. De realiteit is dat elke pijn je vooruitgang belemmerd. Voor constante vooruitgang moeten we binnen onze comfortzone blijven… we moeten deze juist UITBREIDEN.

Training Club Aarts
5.0
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
Dorina HeppingDorina Hepping
12:16 17 Jun 22
Goede begeleiding, gezellig, veel resultaat, flexibel qua tijden, oplossing gericht ( bij pijntjes, er wordt veel op de juiste techniek gelet) POSITIEF DUS
Anita HoogendoornAnita Hoogendoorn
10:24 17 Jun 22
Michael is erg betrokken bij ons en denkt goed mee. Ik ben geen sporter, maar het is elke x weer een feest om te sporten bij hem en bij Timo. We sporten serieus, hij let goed op je houding en denkt mee als je ergens last van hebt. We kunnen ook veel lol met elkaar hebben onder het sporten. Echt een aanrader!!
Heleen Van den BergHeleen Van den Berg
13:52 27 May 22
Wat is het fijn en vooral leuk om bij Training Club Aarts te sporten. Iedereen kan op zijn eigen tempo met een doel aan de slag gaan. In kleine groepjes met de juiste begeleiding gaat ieder voor zich aan de slag. Ik kan Training Club Aarts zeker aanbevelen.
Shashie RaghoenathShashie Raghoenath
07:01 22 Apr 22
Verbluffend resultaat door maar een paar oefeningen te doen 2 keer in de week. Michael begeleid je van a tot z en motiveert je op een positieve manier. En dit allemaal zodat jij je doel(en) behaald. Heerlijk om op deze manier aan je gezondheid te werken.
Denise van der ZijdenDenise van der Zijden
17:08 21 Apr 22
12 weken geleden bij Michael begonnen met het idee om gezonder en fitter te worden. De trainingen zijn leuk, leerzaam en best pittig. Hij geeft je veel handvatten waar je mee aan de slag kunt. Hij legt geen verplichtingen op, maar zegt wel dat als je je houdt aan het schema je het beste resultaat bereikt. Nou die mag er wezen,, trots op hetgeen ik bereikt heb. Met grote dank aan deze topper!
js_loader