Loading...

MEET THE COACH

headshot

Heb je jezelf ooit afgevraagd:

  • Hoe kan ik afvallen, mijn conditie verbeteren en me gezonder voelen?

  • Ik heb weinig energie – hoe kan ik andere inzichten vinden om me beter te voelen?

  • Hoe kan ik tijd vinden om te trainen en mijn voeding te verbeteren?

  • Hoe neem ik een nieuw fitness regime op in mijn drukke levensstijl en voel ik me onderdeel van een hechte gemeenschap?

Zo ja, dan ben je op de juiste plek … 

Fit en gezond worden kan moeilijk zijn, maar met de juiste coaches, de community en de wederzijdse verantwoordelijkheid, die je consequent helpen bij het bereiken van uw gezondheids- en fitnessdoelen, wordt het veel gemakkelijker. 

Als je gefrustreerd bent en je weet niet wat je vervolgens moet doen met je gewicht en conditie dan helpen wij je zodat je nooit meer moeite zult hebben met afvallen, fit worden en je gezond te voelen. 

Training Club Aarts wordt geleid door fitnessexpert Michael Aarts, die wordt beschouwd als de autoriteit om gewone mensen in de BESTE vorm van hun leven te krijgen.

Michael Aarts is naast Personal Trainer / kracht-conditietrainer opgeleid als Fysiotherapeut. Met meer dan 15 jaar als trainer te hebben gewerkt met beginners tot aan topatleten ligt zijn passie bij het coachen van mensen naar een gezonder en sterker lichaam

Het maakt niet uit wat je huidige conditie is, Michael Aarts en zijn team laten je zien hoe je je lichaam snel kunt terugwinnen en je gezondheids- en fitness dromen kunt verwezenlijken.